Rashica gaboj me vendosjen e dorës gjatë himnit, mirëpo ky është komenti epik që po çmend ‘Facebook-in” (FOTO)

U bë temë diskutimi jo vetëm në Kosovë por edhe në Shqipëri e më gjërë.

Milot Rashica, gjatë intonimit të himnit të Kosovës, ka bërë një lëshim duke vendosur dorën në anë të gabuar.

Natyrisht kjo nuk shpëtoj pa u vërejtur, dhe duke bërë që të shpërndahet shumë në rrjetet sociale, ku ka marrur me mijëra komente.

Por një koment epik, dhe që ka bërë bujë të madhe, mund ta shihni në foton e mëposhtme.