Gjilani ndryshe, ja çfarë ndodhi te skuadra e Arbnor Morinës

Një sezon i ri me Gjilanin fillon ashtu sikurse në vendet e zhvilluara të Evropës, me matje antropometrike dhe kardiologjike të futbollistëve.

Është fizioterapeuti i klubit, Nysret Rexhepi, i cili ka njoftuar lidhur me matjet që u janë bërë futbollistëve. Sipas tij, pas analizimit të matjeve del se gjendja e futbollistë është mjaft e mirë.

Ndërkohë, të dhënat i janë transmetuar trajnerit, Arbnor Morina, i cili po punon me lojtarët sipas gjetjeve në hulumtin, shkruan Gazetasheshi.com.

Matje të tilla janë të preferuara para çdo fillimi të stinori.

Fotografia e Nysret Rexhepi

Fotografia e Nysret Rexhepi

Fotografia e Nysret Rexhepi