Foto atraktive e Majlindës, braziliania qëndron poshtë

Një foto atraktive ka postuar përzgjedhësi i kombëtares së Kosovës, Driton Kuka, ku shihet kampionia olimpike, xhudistja Majlinda Kelmendi. Majlinda pothuajse qëndron një kat më lart dhe me dy gishtërinj lart, kurse braziliania Erika Miranda, një kat më poshtë dhe me një buzëqeshje e me veshje të jetës private.

Sigurisht në Kampionatin Botëror që mbahet në muajin gusht do të përplasen ndërmjet vete Majinda e Erika. Në foto numri një në botë dhe numri  dy. Normalisht njëshi dihet kush është, e padiskutueshmja Majlindë.