Yjet e famshëm që kanë veshur fanellën e 3 gjigantëve italian (FOTO)

Me transferimin e bujshëm në Milan, Bonucci tanimë ka veshur fanellat e tri ekipeve gjigante të Italisë.

Së pari ai ka luajtur në Inter në moshë të re, më pastaj u transferua në Juventus ku kaloi shumicën e karrierës dhe tani në Milan.

Por ai nuk është i vetemi që ka luajtur për këto 3 klube. Më poshtë mund të shikoni listën e lojtarëve ndërruar të tri këto klube.

Andrea Pirlo
Inter: 1998/1998 – Milan 2001/2011 – Juventus 2011/2015

Zlatan Ibrahimovic
Juventus: 2004/2006 – Inter 2006/2009 – Milan 2010/2012

Patrick Viera
Milan: 1995/1996 – Juventus 2005/2006 – Inter 2006/2010

Edgar Davids
Milan: 1996/97 – Juventus 1997/2004 – Inter 2004/2005

Roberto Baggio
Juventus: 1990/1995 – Milan 1995/1997 – Inter 1998/2000

Christian Vieri
Juventus: 1996/ 1997 – Inter 1999/2005  – Milan 2005/2006

Aldo Serena
Inter: 1978/194 – Milan 1982/1983 – Juventus 1985-1987

Enrico Candiani
Inter: 1938/1946 – Juventus 1946/1947 – Milan 1949/1950

Luigi Cevinini
Mian: 1911/1912 – Inter 1912/1915 – Juvenetus 1927/1930

Giuseppe Meazza
Inter: 1927/1928 – Milan 1940/1942 – Juventus 1942/1943