Man Utd vendos për Rooneyn

Wayne Roney dhe Manchester United do të vazhdojnë së bashku edhe për një sezon.

Ky është vendim i marrë nga djajt e kuq sipas Marca.

Wayne Roney nuk është i kënaqur më minutat nën urdhërat e Jose Murinhos dhe portugezi nuk është i kënaqur nga performanca e anglezit. Roneymendohej se do të largohej këtë verë dhe një ekip i cili, deshironte shërbimet e tij ishte Everton.

Everton është ekipi ku Roney u formua profesionalisht.

E vetmja mënyrë që Rooney ti bashkohej Everttonit ishte pranimi i reduktimit të pagës së tij. Pasi sipas pretendimit të Everton ata nuk mund ta përballojnë një pagë prej 12 milionëve në sezon.