Në këto stadiume të bukura po organizohet Kupa e Konfederatave (FOTO)

Në Rusi ka filluar turneu i Kupës së Konfederatave.

Ky turne i futbollit, gjithmonë mbahet një vit para fillimit të Kampionatit Botëror në vendin nikoqir që do të organizojë këtë turne, që këtë vit i bie të jetë Rusia.

Tetë kombëtare nga shtatë shtete të ndryshme, do të garojnë në sistemin e ndarë në dy grupe.

Rusia, Zelanda e Re, Portugalia, Meksika, Kameruni, Kili, Australia dhe Gjermania, janë kombëtaret pjesëmarrëse në Kupën e Konfederatave.

Kjo garë do të zhvillohet në katër stadiume, që janë rregulluar dhe riparuar për organizimin e Kupës së Botës./Lajmi.net/

kau

 

saitn

fisht