Kundërshtarët e Trepçës ’89 në Ligën e Kampionëve

Sot në ora 13:00, Trepça ’89, Prishtina dhe skuadrat tjera shqiptare do të mësojnë rivalët e Ligës së Kampionëve dhe Ligës së Evropës.

Institucioni drejtues i futbollit evropian e ka bërë përcaktimin e zakonshëm të grupeve para hedhjes së shortit.

UEFA i ka përcaktuar kështu rivalët e mundshëm të skuadrave, me çiftet që do të mësohen në ora 13:00.

Trepça ’89 do të luajë në turin paraeliminator në Champions League, të gjithë rivalë të kalueshëm, por ëndrra është Santa Koloma e Andorrës.

RIVALËT E TREPÇËS ’89

The New Saints (WAL)
Linfield (NIR)
Víkingur (FRO)
Hibernians (MLT)
FC Santa Coloma (AND)