Fantastike: 7 skuadra shqiptare do luajnë Europë

Shqiptarët janë të ndarë në disa shtete, por shtatë skuadra shqiptare nga tri shtete të ndryshime do të marrin pjesën në garat evropiane vitin e ardhshëm.

Anglezët pastaj shqiptarët. Është numri i njëjtë i skuadrave që do të marrin pjesë në garat evropiane.

Për dallim nga shqiptarët, anglezët do ta nisin garën në fazën finale.

Ndërkohë që shqiptarët sot kanë kundërshtarët e tyre për Ligën e Kampionëve dhe Ligën e Europës, transmeton Gazetasheshi.com.

Vikingur v Trepça ’89 (Liga e Kampionëve)
Sherif Tir. v Kukësi (Liga e Kampionëve)
Makabi T-Aviv v Tirana (Liga e Europës)
Norrkoping – Prishtina (Liga e Europës)
Dacia Kishnje – Shkëndija (Liga e Europës)
Skënderbeu – Sant Hulia (Liga e Europës)
Partizani – Batev Plovdiv  (Liga e Europës)

/Gazeta Sheshi/