E çuditshme apo jo, ky është stadiumi i rivalit të Trepçës ‘89 (FOTO)

Trepça ’89 nga Mitrovica do të ballafaqohet me Vikingur-in, kampionin e Ishujt Faroe.

E veçanta është se Vikingur ka një stadium modest dhe që rrethohet edhe nga një kodrinë, madje nuk ka kapacitet më shumë se 2000 ulëse.

E çuditshme apo jo, sii shihet pamja e stadiumit në foto. Në këtë stadium do të luaj Trepça ’89 pikërisht me 27-28 qershor.