Kjo çfarë ka bërë Terim është e turpshme!

Konferenca e Turqisë ka zgjatur më tepër se zakonisht. Jo për faktin se gazetarët patën shumë pyetje për selektorin turk, Fatih Terim, por se ky i fundit e zgjati jo pa qëllim, raporton Gazetasheshi.com.

Tekniku turk ka folur për 15 minuta rresht në lidhje me një anekdodë turke dhe më pas nuk la vend për shumë pyetje të gazetarëve.

Ky veprim i Fatih Terim nuk po konsiderohet si e rastësishme nga gazetarët, madje ata ishin mjaft të nevrikosur me këtë veprim të teknikut turk.

/Gazeta Sheshi/