Nesër fillon shitja e biletave për ndeshjen Kosovë – Turqi

Federata e Futbollit të Kosovës ka bërë të ditur se shitja e biletave për ndeshjen Kosovë – Turqi fillon nga dita e enjte, përcjellë Gazetasheshi.com.

Çmimet e biletave për këtë ndeshje janë si vijon:

Tribunat E2, E3, E4 = 7 Euro

Tribunat E1, E5 = 15 Euro

Tribunat D1, D4 = 15 Euro

Tribunat D2, D3 = 20 Euro

Tribunat C1, C5 = 15 Euro

Tribunat C2, C3, C4 = 7 Euro

Tribunat A, B = 55 Euro

Tribuna VIP = 110 Euro

Biletat mund të bihen në qytetet kryesore të Kosovës në pikat e mëposhtme:

PRISHTINË

MALËSIA REISEN, Rruga Fehmi Agani 137

SUHAREKË, Qendra Zejtare

PRIZREN

MALËSIA REISEN, Rruga Jeremin De Rada

DECAN

GECI TOURS, Rruga Luan Haradinaj

PEJË

GECI TOURS, Rruga Eliot Engel

GJILAN

RINORI TRAVEL, Rruga Adem Jashari

GJAKOVË

WEST FLY, Rruga: Nënë Tereza

FERIZAJ

VENERA TOURS, Rruga Dëshmorët e Kombit

MITROVICË

DPT Kmobile, Rruga Mbretëresha Teutë

VITI

TANAMERA

KLINË

EUROTOURS

Federata e Futbollit e Kosovës ka njoftuar gjithashtu se biletat e prodhuara kanë elementë të sigurisë të nivelit më tëlartë dhe se sistemi i kontrollit të tyre nëpër pikat e stadiumit Loro Boriçi është i kompjuterizuar.