Përfshihet nga zjarri fusha kryesore ku zhvillohet Wimbledoni (FOTO)

Disa njësite të zjarrfikësve janë përfshirë në shuarjen e një zjarri të madh që shpërtheu në fushat e famshme të tenisit në Wimbledon.

Fotografitë që vijnë nga Anglia, shfaqin zjarrin dhe tymin që vjen nga fushat e famshme të Wimbledonit, ku mbahet turneu më prestigjioz i tenisit.

Wimbledon këtë vit fillon më 3 korrik dhe përfundon më 16 korrik.