Ilir Blakçori sërish prognozon derbin, Erdin Hashani ka këtë përgjigje (VIDEO)

Gjilani dhe Drita do ta luajnë derbin numër 23, i cili përjetohet maksimalisht nga futbollistët në fushë, por edhe nga tifozët në qytetin e Gjilanit dhe më gjerë.

Gjilani apo Drita në fushë? “Skifterët” apo “Intelektualët” në tribuna?

Për këtë flasin për Sportin në KTV, Ilir Blakçori i Gjilanit dhe Erdin Hashani i Dritës.