E pabesueshme: Gjashtë skuadra luftojnë për vendin e parë (FOTO)

Askund si në ligën e dytë të Francës nuk po bëhet garë më interesante për pozitat e para.

Në këtë ligë, në këtë fund sezon, po luftojnë gjashtë skuadra për t’u inkuadruar në elitën e futbollit francez.

Dallimi mes skuadrës së parë dhe skuadrës së gjashtë, është vetëm tre pikë.