Liga e Parë: Këta gjyqtarë i drejtojnë duelet e xhiros 27

Krahas Vala Superligës, delegimi i gjyqtarëve është bërë edhe në Ligën e Parë.

Derbin e xhiros 27 ndërmjet 2 Korrikut dhe Vllaznisë së Pozhoranit do ta gjykojë Erdall Zasella nga Mitrovica. /Gazeta Sheshi/

Fotografia e Visar Kastrati