Liga e Dytë: Këto janë rezultatet e fundjavës

Këtë fundjavë janë zhvilluar disa ndeshje interesante në Ligën e Dytë në të dy grupet.

Në Grupin A veçohet dueli ndërmjet Lugut të Baranit dhe Rilindjes së Kosovës (2:0), kurse në Grupin B ballafaqimi mes Dardanës dhe Arbërisë (3:1) që mblodhi rreth 3 mijë shikues, shkruan Gazetasheshi.com.

Grupi A

Iliria – Onix Banje                         0:2

Leshani – Dukagjini                       3:2

Ratkoci – Dushkaja                       5:1

Përparimi – Gryka                         2:4

Uv. Malisheva – Australia               2:1

Besa – Luftëtari                             3:1

Lugu i Baranit – Rilindja e Kosovës 2:0

E hënë

Opoja – Behari

 

Grupi B

Bashkimi (K) – Minatori                4:0

Dardana – Arbëria                         3:1

Tefik Çanga – 18 Korriku               2:0

Lepenci – Xërxa                            5:1

Kika – Besëlidhja (mysafirët nuk udhëtuan)

E hënë

Galaksia – Kaolini

Kastrioti – Vjosa