Zyrtarët e ndeshjeve të xhiros 22 në Ligën e Parë

Krahas Superligës, është bërë delegimi edhe i gjyqtarëve të xhiros 22 të Ligës së Parë.

Derbin ndërmjet 2 Korrikut dhe Flamurtarit do ta drejtojë Fatmir Tahiri.

ligaepare