Pozitë tronditëse, kështu nuk e keni parë asnjëherë Mentor Zhdrellën

Objektivi i aparatit shumë herë të zë në pozitë të palakmueshme, siç shihet mesfushori më i mirë në vend Mentor Zhdrella. Nëse shikojmë pozitën vërtet duke tronditëse, por faktikisht është normale në pjesën e stërvitjeve profesionale që e aplikon kryetrajneri i mirënjohur, Afrim Tovërlani.

“Pas dy ditë pushimi skuadra u rikthehet stërvitjeve në ‘Rexhep Rexhepi’ me seancën e zhvilluar dje nga ora 13.00. Në kampin kampion nuk ka munguar asnjë lojtarë dhe përveç Besnik Krasniqit, i cili ende vijon të stërvitë i ndarë nga grupi, lajm i mirë është së Afrim Tovërlani, në fazën e tretë do të llogaris në të gjithë lojtarët”, shkruan faqja e Feronikelit nga ku është marrë edhe foto.