E papritur: Një lesbike futet në ‘Big Brother’ me të dashuren (FOTO)

Edicioni i nëntë i ‘Big Brother’ po karakterizohet me shumë risi.

Më interesantja nga të gjitha është se në këtë edicion është futur një vajzë e cila ka treguar haptas se është pjesë e komunitetit ‘LGBT.

‘Nga mosha 13 vjeçare e kam treguar orientimin tim seksual dhe jam krenare që jam e tillë’, u shpreh Kejda Jahja.

Ajo po futet në shtëpinë e ‘Big Brother’ me të dashuren e saj.

Ky çift interesant nuk janë më bashkë. 

17392892_1112298468898585_664260765_n