Operohet futbollisti i Drenicës

Talenti skenderajas, Besfort Dervishaj është operuar me sukses në meniskun e këmbës së djathtë, pasi para disa javësh kishte pësuar një lëndim gjatë stërvitjeve dhe zgjidhja e vetme ishte ndërhyrja kirurgjikale.

Opracioni është realizuar nga doktor Qerim Kida. Parashikimet e para janë që Besforti do të mungojë rreth 5 muaj.

Futbollisti i Drenicës llogaritet si njëri nga talentët më të mëdhenjë në skuadër.