Ja sa para kushton një kontrollë mjekësore për një sportist në Kosovë (VIDEO)

Kosova e ka Qendrën Kombëtare të Mjekësisë Sportive, e cila është e vetmja e autorizuar për kontrollet mjekësore të sportistëve kosovar.

Kjo qendër ka staf të vogël dhe gjendet në lokalet e Pallatit të Rinisë, ku paguan edhe qira, por shumë shpejt pritet të ketë rritje të madhe.

Për më shumë mund ta ndiqni kronikën e tribuna Channel.