Kosovari në garë për futbollistin më të mirë në Austri, këtu mund të votoni edhe ju (Foto)

Futbollisti kosovar, Besnik Krasniqi është në garë për futbollistin më të mirë në ligën e tretë austriake.

Krasniqi është futbollistë i skuadrës SV Niederabsdorf dhe për momentin është më i votuari.

Kliko këtu për të votuar për Besnik Krasniqin: