Superluks si Barcelona, por autobusi 300-milionësh lë në rrugë Flamurtarin

Pak ditë më parë, drejtuesit e Flamurtarit prezantuan autobusin e ri të skuadrës, që ka kushtuar jo pak, por 300 milionë lekë të vjetër.

Me mjetin komod dhe luksoz skuadra u nis të premten për transfertën e parë në Kukës, por një episod i pakëndshëm ndodhi menjëherë sapo kuqezinjtë hynë në Rrugën e Kombit.

Autobusi Flamurtari 3

Mjeti është prishur dhe ishte e pamundur që ai të rregullohej sërish, ndërsa lojtarët nuk u kanë besuar syve për një moment.

Autobusi Flamurtari 4

Megjithatë ata janë detyruar të presin për më shumë se një orë që një tjetër autobus të vinte dhe t’i merrte, për t’i dërguar në Kukës, ku edhe luajtën dje takimin.

Autobusi Flamurtari 5

Kështu futbollistët nuk kanë mundur t’i gëzohen siç duhet autobusit të ri, për të cilin u shprehën menjëherë entuziastë.

Autobusi Flamurtari 6

Në profilet e tyre në rrjetet sociale nuk vonuan fotot ku shfaqeshin kushtet luksoze dhe rehatia në udhëtim.

Galic-Shkodra autobusi