Barcelona – Real, a ishte penallti kjo ndërhyrje? (VIDEO)

Me intensitet të lartë ka nisur ndeshja mes Barcelonës dhe Real Madridit. Këta të fundit kërkuan penallti në minutën e 3-të duke kërkuar penallti në një ndërhyrje të Mascheranos në Vasquez.