Delawie kërkon nga politikanët të bëhen gati për dimër (Video)

Ambasadori amerikan në Kosovë, Greg Delawie, me një video mesazh i është drejtuar qytetarëve dhe politikanëve të vendit.

“Nuk mjafton vetëm të flitet”, ka thënë ai. “Para se sezoni të ndryshohet sërish, nga vjeshta në dimër, le të bëhemi së bashku për të gjetur disa zgjidhje, të vazhdojmë tutje, dhe ta krijojmë atë të ardhme më të ndritur”, ka thënë ndër të tjera ai.