Ja pse Messi s’do të shkojë në burg

Lionel Messi nuk do ta kalojë asnjë ditë në burg, edhe pse u dënua me 21 muaj për shkak të mashtrimit me taksa.

Sipas ligjeve spanjolle, personat e dënuar me dy apo më pak vite për krime jo të dhunshme, nuk e kalojnë dënimin në burg, përcjell Lajmi.net.

Kwshtu, Messi dhe babai i tij vetën do t’i paguajnë 3.5 milionë euro, të cilat u janë shqiptuar përveç burgut.