Vajza e Ermalit feston ditëlindjen, një familje e lumtur si kjo (Foto)

Ermal Fejzullahu nuk është i suksesshëm vetëm në muzikë dhe me hitet e tij. Ai gëzon një jetë të lumtur familjare më një familje të shëndoshë, fëmijë dhe bashkëshorten.

Ermal dhe Ariana Fejzullahu kanë 3 fëmijë, Artin, Bunën dhe Erën, të cilët duket t’i kenë ngjarë më shumë Ermalit.

Si Ermali ashtu edhe bashkëshortja nuk hezitojnë të publikojnë fotografi nga jeta e tyre luksoze, udhëtimet, festat familjare dhe me fëmijë. Së fundmi, kanë qarkulluar fotografi nga ditëlindja e vajzës së tyre Buna, festa e së cilës u organizua deri në çdo detaj.

13336342_10205170536496511_892618214_n 13342310_10205170542896671_2058459628_n 13342527_10205170536416509_935748878_n 13393387_10205170543296681_814138742_n

13335275_10205170543136677_1281998236_n