Si të kujdesemi për flokë të shëndetshme

Çdo kujt i pëlqen të marr komplimente nga të tjerët, por vajzat seç i kanë pikë të dobët flokët dhe lumturohen dyfish më shumë kur marrin komplimente rreth dukjes së tyre.

Këto janë shtatë këshillat që i jep magazina e “Swarovskit”, në lidhje me mirëmbajtjen e flokëve.

 

1.Flini në një jastëk që është i mbështjell me çarçafë të satenit

2.Mos i lani çdo ditë

Trendi i ri i ngjyrosjes së flokëve (Foto)

3.Vaj natyral i arrës është një mundësi që ndihmon flokët

4.Krihni para se t`i pastroni

5.Preni majat rregullisht

6.Përdorni sprej të flokëve