Ja grupi ku do të luaj Kosova në kualifikimet e Botërorit 2018

Tashmë që Kosova është pranuar si anëtare e FIFA-s është bërë i ditur edhe grupi ku Kombëtarja e Kosovës do të garojë për kualifikimet e Kampionati Botëror Rusi 2018.

Sipas marrëveshjes paraprake, Kosova do të jetë në një grup me Kroacinë, Turqinë, Islandën, Finlandën dhe Ukrainën, përkatësisht në Grupin I.

grupiikosove