7 profesionet më të çuditshme të ish futbollistëve

I kanë varur këpucët në gozhdë dhe tani janë rrekur një profesioni tjetër, jo i zakonshëm nga ajo që i kanë karakterizuar gjatë gjithë viteve të tyre si futbollit. Dikush si politikan, dikush si aktor e pilot, ndërsa dikush tjetër si DJ, këto janë disa nga profesionet më të çuditshme të ish futbollistëve të njohur, të cilët në vazhdim i transmeton Gazeta Sheshi.

1. DJ Mendieta dhe dashuria e tij e madhe për muzikën.

1. DJ Mendieta2. Romario, futbollisti që iu fut politikës për ta ndryshuar botën.

2. Romario3. Canizares nga porta te automobilët, nga pistat në moderator televisioni.

3.Canizarez4. Jonathan Falco është aktor i filmave për të rritur.

4. Jonathan Falco5. Manu Burgos ishte inkuadruar në një bend të rokut, para se të bëhej ndihmës asistent i trajnerit argjentinas Diego Simeone tek Atletico Madrid.

5.Burgos6. Tino Asprilla si një baba i moshës së adoleshencës është futur në botën e marketingut, duke reklamuar prezervativët mbrojtës.

6. Tino Asprilla/Gazeta Sheshi/