Nëse shikoni këtë krijesë në plazh vraponi dhe mos u ktheni më pas (Foto)

Kjo krijesë është edhe e bukur dhe unike kështu që është e natyrshme t’i afroheni nëse e shikoni diku. Ne kemi vetëm një këshillë: Mos lejoni kurjozitetin t’ju marrë me vete. Këto krijesa magjepsesë quhen “terror lundruese”.  Ajo përdor tentakulat për të paralizuar prenë e saj. Dhimbjet që vijnë si pasojë për njerëzit në rrethana të caktuara mund të jenë fatale.

Nëse kapeni nga tentakulat e kësaj krijese përdorni kompresë të ftohtë për të ulur enjtjen dhe reaksionin. Në rast reaksioni alergjik kërkoni trajtim në spital. Bëni kujdes këtë verë!

ezowrdhogvbv2iyztvxq g2svyxup25e4erzjri9m gypzebhlmkapznyd6cj4 k0u6hjh8c4bcavzdwdfc